KARABÜK / ESKİPAZAR - Eskipazar Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Kurumumuz personeli, öğretmenleri ve eşleri iftar yemeğinde buluştu.  Kurumumuzda gerçekleştirilen iftar yemeği buluşması sevgi saygı çercevesinde ve Ramazan Ayı'nın verdiği birlik ve beraberlik anlayışıyla program gerçekleştirildi.

Mrt

Türk tarihinin mühim dönüm noktalarından biri olan ve bağımsızlık mücadelesinin temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ile ilgili kurumumuzda  kursiyerlerimize bilgi verildi.

Ock

Eskipazar Halk Eğitimi Merkezi Giyim Kurslarında üretilen giyim eşyaları Gazze'ye ulaşmak üzere yola çıkmıştır.

Ock

Eyl

2023-2024 Usta Öğretici Başvuru Taslak Listeleri Duyurular Kısmında Yayınlanmıştır.

Haz

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl 3. yapılan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları 1 Haziran itibarıyla başladı. Hafta kapsamında İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce  kutlama etkinlikleri, yıl sonu sergi açılışları düzenlendi.

"Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok amaçlı salonunda açılış programı düzenlendi. Programın ardından Eskipazar Halk Eğitimi Merkezinde hazırlanan el sanatları,makine nakış, giyim teknolojisi,hasta ve yaşlı bakımı vb. kursların  yıl sonu sergisine; Eskipazar Belediye Başkan Vekili İsmail TÜRKKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DAĞCIOĞLU, protokol üyeleri, kurum müdürleri, kurs eğiticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman SARAÇOĞLU'nun açılış konuşmasının ardından Usta Öğreticileri Nuran YAYLI ve Aysel SAYIN'ın hazırladığı halk oyunu gösterisi, Usta Öğretici Ceylan BOZKURT'un öğrencilerle defile gösterisi ve karate kursu gösterileriyle devam etti.

Eskipazar Belediye Başkan Vekili İsmail TÜRKKAN, yıl sonu sergisinin oluşmasında emeği geçen herkesi tebrik ederek iyi dilek ve temennilerle protokol eşliğinde serginin açılış kurdelesini kesti. Belediye Başkan Vekili İsmail TÜRKKAN ve protokol üyeleri el emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyerek, eserler hakkında bilgiler aldı ve eser sahibi kursiyerleri tebrik etti.

Haz

Covid-19 salgını sebebiyle ertelenen; Açık Öğretim Lisesi 2019-2. Dönem sınavı, 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

2019-2. Dönem sınavı ertelenmeden önce; 2019-2. Döneminde yeni kayıt olan veya kayıt yenileyen öğrencilerimiz, seçmiş olduğu dersleri ve sınava girmek istedikleri sınav merkezlerini,  1 - 9 Haziran 2020 tarihleri arasında öncelikli olarak kendi şifreleriyle (şifreleri olmayan öğrencilerimiz  444 0 632 (mebim) aracılığıyla ya da  halk eğitim merkezi müdürlüklerinden şifrelerini öğrenebilirler) daha önce seçmiş oldukları dersleri ve sınava girmek istedikleri sınav merkezlerini değiştirebilirler.

Ayrıca; ceza ve tevkifevlerinden  tahliye olan öğrencilerimiz; 444 0 632 (mebim) aracılığıyla tutuklu hükümlü ibaresini kaldırtarak, daha önce seçmiş oldukları dersleri ve girmek istedikleri sınav merkezini güncelleyebileceklerdir.